På og om vores værksted

Gå på opdagelse og træn øjet i at se! En tur til en mønsk strand efter sten eller fossiler, som du bagefter bearbejder kreativt på værkstedet i Stege. 

Lav din egen gave, brug din kreativitet, slap af fra dagligt stress, oplev noget andet. Eller gør en tur for dine børn. Vi har det der skal til for en sjov og anderledes dag(e)

Torsdag eftermiddage fra 13 – ca. 16. (check, kan ændres)

På vores rimeligt godt udstyrede værksted kan der repareres og nyskabes. Hovedsagelig mindre emner hvor svejsning eller tinlodning kan indgå. Værkstedet er baseret på at fremme genbrug og på hjælp til selvhjælp princippet. Hvilket hovedsagelig betyder at vi støtter til igangsætning og hjælper hvor der er brug for det og er til rådighed med hjælp og det tilbehør vi har til formålet.  

1) Vi har faste åbningsdage på værkstedet. Timer hvor Du/I kan reparere ting I ikke vil bare smide ud, men f.eks. reparere eller genbruge på anden måde. Eller skabe om til at indgå i noget helt nyt. Du indgår på et hold og vi planlægger også aktiviteten efter dit behov. Såvel som efter vores overordnede målsætning om at genbruge og skabe nyt af gammelt, reparere eller af fund fra stranden. 

Du kan også skabe nyt selv, med vores materialer i tin, lidt i sølv og med sten og fossiler fra stranden, skære, slibe, polere. Kort sagt, finde og bruge din kreativitet. Have fornøjelse af at finde på, skabe og lave det på et hyggeligt værksted med andre. Her drejer det sig om at hjælpe hinanden og have en hyggelig stund sammen. Det er efter princippet hjælp til selvhjælp, så hvis vi kan hjælpe dig i gang gør vi det.

Du betaler efter forbrug og aftale. Og behøver ikke at være medlem af Tværsam.

Dag- eller weekendkurser arrangeres!

”Gå på opdagelse og træn øjet i at se og opdage. En tur på den mønske strand ved Hvide Klint
der er internationalt berømt på grund af sine også lodrette opstemninger af flint fra istiden. (Findes ikke på Store Klint). Søg efter sten og fossiler og find emner som du bagefter kan bearbejde kreativt på vores værksted i Stege.

Lav din egen gave, brug eller udvikl´ din kreativitet, slap af fra dagligt stress, eller bare oplev noget andet. Eller gør det som en familietur med dine børn. Vi har det der skal til for at omsætte en sjov og anderledes dejlig tur på stranden.

2) Vi kan tilbyde kurser på værkstedet med det udstyr vi har indenfor fremstilling til kollager, smykker, stenslibning, installationer m.m. Du kan lære at lodde, at svejse, at kreere dine egne gaver eller brugsting.                 

  1. 1.Indenfor genbrug
  2. 2.Sten- og fossilslibning
  3. 3.Efter en tur på stranden ved Hvide klint på udkig efter sten og fossiler vil dit syn på strand og klint aldrig være det samme. Vi kan hyres og arrangere kurser for hele familien. (Prisen vil typisk være kr. 40,- pr. deltagertime ved minimum 5 og max.8 deltagere, plus evt. køb af tilbehør og forbrug af materialer fra værkstedet. Der må eventuelt beregnes et mindre beløb til forbrug af f.eks. gas)

I kurserne kan strandture indgå hvor vi indsamler emner til bearbejdning.

Hvis strandture skal indgå skal det typisk være over to dage a 6 timer. En dag på stranden til indsamling og forberedelse på værkstedet. Og anden dagen til bearbejdning på værkstedet.

Eks. 2 familier 8 deltagere a 6 timer a 40,- kr = 1.920,- eller kr. 960,- pr. familie kr. 240,- pr. deltager.
For en dag a 6 timer på værkstedet. Børn under 8 år 50% rabat.
Hvis to dage: Med strandtur i egen bil = det dobbelte. Børn under 14 år er forældrenes ansvar på værkstedet. Hvor der gives introduktion til alt.  

Tryk her og se en folder med tilbud

Venlig hilsen
Tværsam
Benny Rasmussen
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
tlf. 21 47 62 84 / 55 82 62 84