TVÆRSAMS "BUTIK"

For at vi kan støtte der, hvor vi gerne vil  har TVÆRSAM diverse indtægtsgivende tilbud til salgs, dekorations- og udstillingsformål.  

Det garanteres, at alt overskud i TVÆRSAM bruges til de i vedtægteren beskrevne formål. Vi fremstiller og sælger genbrug i en social kontekst. Vi bruger fund fra stranden og de dejlige fossiler fra MØN til at fremstille genbrug, hovedsagligt kombineret med genbrugstin.

Vi kan tilbyde smykker, (vedhæng-fingerringe, ørehængere, armringe, armlænker, etc.,) collager, installationer, dughængere, "Tidsfordriv-Spillet" for enkeltmand m/k der er kendt fra Grønland til Australien: Pulaartut, på grønlandsk, lavet af træ fra stranden kombineret med mønsk flint.

Vi har "Stress af sten" i poleret sortflint. Vores Sorte Per spillekort (med også almindelige kortspilsmuligheder) Plancher med information om strandsten, og fossiler. Mini planche om vættelys med den gl. mytebeskrivelse om vættelys´anvendelse.

Mini foldere med miljødigte om vores smukke geografi og natur.

En udstilling på GeoCenter Møn i Orkide butikken!

Vores roman "Rødt Støv". En flygtning krydser sit spor! Den kan der læses om under den undervisning og om Tværsam samt om det vi ellers kan tilbyde til fordel for vores projekt...  

Hvor vi støtter, og hvad vi støtter kan der læses om i vore nyhedsbreve. Du kan finde nyhedsbreve fra de seneste 3 år andet sted på siden under "Om Tværsam"

For at læse mere om vore tilbud, så brug venligst menupunkterne herunder.

MØN ”værkshop” og klintetur til stranden en lille oplysende folder.